Temco Romania Distributie si service de aparatura medicala
|
Acasa 
|
Produse 
|
Parteneri 
|
Echipamente Stomatologice 
|
Cercetare / raport evaluare 
|
Solutii de Creditare 
|
Politica 
|
Istoric 
|
Contact 
|
 
 

Medicina interna Cardiologie - Aparate pentru determinarea fibrozei hepatice

Fibroscan
Cere o cotatie pentru acest produs


ECHOSENS


Fibroscan

Primul si unicul dispozitiv de monitorizare si diagnosticare non-invaziv a fibrozei hepatice.

Tehnica FibroScan este folosita la cuantificarea fibrozei hepatice intr-un mod total nedureros si non-invaziv, fara contraindicatii pentru pacient.

PATOLOGII

Primii care beneficiaza: pacientii care sufera de boli cronice ale ficatului 

 1. Ficatul este un organ vital care purifica sangele si sintetizeaza, depoziteaza si transforma substantele esentiale corpului. 
 2. Consumul excesiv de alcool, drogurile, obezitatea si anumite boli ca si Hepatita B, Hepatita C (HBV, HCV), diabetul sau hemocromatoza, poate cauza fibroza hepatica. 
 3. FibroScan prezinta un interes particular pentru populatiile cu risc (hemofilici, primitori de transplant, etc) si pentru pacientii care refuza biopsia.

APLICATII

Oricare ar fi stadiul bolii, FibroScan satisface asteptarile medicului: 

 1. Un diagnostic de incredere si un instrument de prevenire. In primele etape ale bolii, simptomele sunt practic inexistente. Cu cat fibroza este mai avansata, aparitia complicatiilor este mai accentuata. FibroScan este instrumentul de diagnosticare ideal pentru orice medic care doreste depistarea cu acuratete si imediata a stadiului fibrozei hepatice a pacientului. 
 2. Instrument de monitorizare reproductibil la infinit. Cu ajutorul examinarilor frecvente, FibroScan arata progresul, stagnarea sau regresia fibrozei (pacienti cu tratament sau fara tratament). FibroScan este singurul instrument de examinare pre- si post- transplant din lume.

IN PRACTICA

O examinare flexibila . . .

 1. FibroScan este un instrument de incredere si total non-invaziv care completeaza in totalitate echipamentul de lucru deja existent al medicului.
 2. Examinarea este in totalitate reproductibila si rezultatele, afisate imediat, nu sunt intrerupte de medicatie sau patologiile asociate.
 3. Nu exista nici o spitalizare si nici o infrastructura specializata pentru realizarea examinarii cu FibroScan.

  Timpul maxim de examinare - 5 minute

 4. Examinarea cu FibroScan este complet non-invaziva, rapida si nedureroasa. 
 5. 100% dintre pacientii care au refuzat biopsia, au acceptat o examinare cu FibroScan.

TEHNOLOGIE

 1. Un puls mecanic la suprafata pielii transmite propagarea prin ficat a unei unde elastice a carei viteza este masurata prin ultrasunete.
 2. Viteza undei este guvernata de duritatea mediului pe care il intalneste.
 3. In acest fel ficatul este corelat direct cu gradul de dezvoltare al fibrozei: cu cat este mai tare ficatul, cu atat mai severa este fibroza.
 4. Examinarea este simpla si rapida: masuratoarea este uni-echivoca si exprimata in kPa. Pacientii sunt intinsi pe spate, cu bratul drept ridicat deasupra capului. Masuratoarea este facuta pe lobul drept al ficatului, intercostal, folosind o sonda cu ultrasunete prevazuta cu un sistem de vibrare.
 5. Rezultatul este imediat, durata totala a examinarii nu depaseste 5 minute.021353 Bucuresti str. Calusei nr.69A
40489 CLUJ-NAPOCA Str Republicii nr.65-67
Email: office@temco.ro