Temco Romania Distributie si service de aparatura medicala
|
Acasa 
|
Produse 
|
Parteneri 
|
Echipamente Stomatologice 
|
Cercetare / raport evaluare 
|
Solutii de Creditare 
|
Politica 
|
Istoric 
|
Contact 
|
 
 

Endoscopie - Videoenteroscopie

Video-Enteroscop cu single balon
Cere o cotatie pentru acest produs

Video-Enteroscop cu single balon
Noul sistem EVIS EXERA II, anunta o noua experienta in endoscopie. Imagini de o calitate nemaintalnita care intrec limitele precedente si o serie de proprietati inteligente, vor permite endoscopistilor sa redefineasca endoscopia. Televiziunea de Inalta Definitie (HDTV) si Narrow Band Imaging (NBI) furnizeaza noi nivele ale calitatii imaginii. Procesoarele video si sursele de lumina sunt 100% compatibile cu larga gama de endoscoape Olympus. Mai mult decat atat, noua linie de endoscoape furnizeaza ultime tehnologie pentru endoscopia digestiva si bronsica.

Sistemul HDTV incorporat un EVIS EXERA II este compus dintr-un numar dublu de linii, adica 1080 fata 576. Numarul de 1080 de linii, este o crestere dramatica a informatiei imaginii, motiv pantru care imaginea produsa este una de o incredibila finete si detaliu.

Cu HDTV, este acum posibil sa sa interpreteze precis si rapid structuri capilare si submucosale. Aceasta imbunatatire colosala a imaginii permite cresterea capacitatii de diagnostic.HDTV este o alternativa viabila la metoda de vizualizare cu Indigo Carmin, impreuna cu NBI.

Sistemul NBI (Narrow Band Imaging- Imagine in Banda Larga) al EVIS EXERA II intensifica vizibilitatea capilarelor si a altor structuri minuscule la nivelul mucoasei. Datorita caracteristicii biologice a tesutului, lumina in banda larga este absorbita si imprastiata diferit de lumina alba obisnuita. Aceasta accentueaza contrastul dintre vasele de sange mici si tesutul normal la suprafata mucoasei. O tehnologie de filtrare a luminii a fost dezvoltata, rezultand avantaje majore a metodei NBI. Vizibilitatea imbunatatita a facut posibil ca aceasta tehnica sa sa poata dovedi la fel de folositoare ca si chromoendoscopia, dar mult mai usor de utilizat. Acelasi endoscop poate lucra in mudul NBI sau nu, printr-o simpla apasare de buton.

Superba imagine cu CCD de inalta rezolutie Un CCD de inalta rezolutie este incorporat in capul distal al enteroscopului SIF-Q180, redand imagini de o inalta calitate. Combinand acest endoscop cu tehnologie NBI, puteti imbunatati substantial imeginea intestinului subtire si implicit a acuratetii diagnosticului. Diametru canalului de 2.8 mm intr-un diametru exterior de 9.2 mm

OBCU - unitatea de insuflare este prevazuta cu o functie de control a presiunii. Acest lucru permite utilizarea in siguranta a balonului si mentinerea presiunii la un nivel prestabilit.021353 Bucuresti str. Calusei nr.69A
40489 CLUJ-NAPOCA Str Republicii nr.65-67
Email: office@temco.ro