Despre noi

Compania Tehno Electro Medical Company, cunoscuta sub numele de TEMCO, se naste si creste din anul 1990 de la trei membri, la peste 80 de membri in prezent, avand o prezenta activa in toata tara si fiind promotorul unor tehnici si aparatura medicala de referinta pentru toata Romania.

TEMCO introduce in Romania prima trusa functionala de laparoscopie abdominala, scolarizand si primii chirurgi in aceasta tehnica, fapt ce contribuie la dezvoltarea acestei tehnici. Acest lucru se petrecea la Cluj-Napoca, la Clinica Chirurgie nr. 3, in anul 1992, iar echipamentul era livrat de TEMCO si produs de liderul mondial in endoscopie, OLYMPUS.

TEMCO nu se opreste aici cu promovarea noutatilor si a premierelor in tehnica medicala; in anul 1996 livreaza primul Eco-Endoscop in Romania, o tehnologie de ultima ora a companiei OLYMPUS, tehnica fiind astazi una complexa, dar existenta in multe clinici de profil din Romania.

Trebuie amintit si FIBROSCAN, primul aparat din lume care foloseste o metoda neinvaziva de depistare a fibrozelor hepatice, echipament produs de firma franceza ECHOSENS, aparat promovat, montat si intretinut in tara.

TEMCO nu neglijeaza nici cursantii noilor tehnici si livreaza in Romania familia de simulatoare digitale MENTOR, produse de firma SIMBIONIX din Israel, destinate invatarii virtuale a tehnicilor de laparoscopie si endoscopie digestiva, endo-urologie si angiografie.

Brosura TEMCO (click poza pentru download)

Mai jos regasiti Certificatele ISO ale TEMCO